Zomeropstelling: 10% korting op muurverven

Artikel delen

Het team muurverven van Brander is goed op elkaar ingespeeld. Toch heeft Brander de opstelling nog eens tegen het licht gehouden en verder verbeterd. Zodat het u nog duidelijker is wat de individuele kwaliteiten zijn en waar ze elkaar aanvullen. Het gaat tenslotte om een perfect resultaat én om de winst.
 

Daarom staan de maanden juni, juli en augustus bij Brander in het teken van de muurverven. Gedurende deze periode krijg je bij aanschaf van 10L Brander Clean, Brander Tex Matt, Brander Tex Satin of Brava Matt 10% Korting een gratis Brander Cap. Met deze muurverven ben je klaar voor elke klus.

Brander Clean is dé hoogwaardige goed reinigbare muurverf voor de vakman in de Afbouw. Dat maakt deze muurverf uitermate geschikt voor vuilgevoelige ruimtes, doordat het opglanzen na reiniging nihil is.

Brander Tex Matt en Satin zijn dé hoogwaardige, verspuitbare muurverven voor binnen en beschut buiten. Het schilderwerk blijft lang mooi mede door de classificatie schrobklasse I en de mooi matte uitstraling.

Brava Matt is dé betrouwbare allround muurverf van Brander. Ideaal geschikt voor al uw klussen. Uitstekend verspuitbaar, goed rendement en een mooie uitstraling zorgen ervoor dat je altijd goed zit met de Brava Matt.

Wilt u meer weten over onze muurverven? Ga dan naar www.brander.nl/stukadoor/assortiment/muurverven