“Door te kiezen voor ecologisch en duurzaam, blijft hout beschikbaar als grondstof”

Artikel delen

GTOP Trading hecht waarde aan het behoud en de verbetering van ons gezonde leefklimaat. Daarom werkt het bedrijf zoveel mogelijk met ecologische en duurzame gevelbekleding. De keuze daarvoor zorgt voor een betere toekomst. Niet alleen blijft de leefomgeving van plant- en diersoorten behouden, maar ook produceren bossen zuurstof en halen CO2 uit de lucht, waardoor de opwarming van de aarde geremd wordt.
 

Door te kiezen voor ecologisch en duurzaam, blijft hout beschikbaar als grondstof. Want bij ecologische houtsoorten wordt niet meer hout geoogst dan er weer bijgroeit. En we beschermen bevolkingsgroepen die van het bos afhankelijk zijn; circa 90% van de allerarmsten in de wereld zijn direct of indirect afhankelijk van bos. Zo dragen we bij aan de bescherming van de aarde voor ons en de generaties na ons.

GTOP Trading werkt aan milieuvriendelijke oplossingen met de focus op maximale levensduur, verantwoord bosgebruik en het gebruik van gerecyclede en recyclebare grondstoffen. Samen met de zes garanties van bedrijf is het een hoogwaardige leverancier in ecologische en duurzame tuin- en bouwmaterialen.

Het assortiment gevelbekleding beslaat diverse unieke, ecologische en duurzame oplossingen waaronder Kokos, Kebony, Fraké, Mobilane, Essen, Noordse Den, Bamboe en Accoya. Deze houtsoorten zijn naast de standaardafmetingen ook als maatwerk leverbaar voor de bekleding van wanden, gevels, plafonds en deuren alsmede toepassing in talloze bouwkundige constructies.

GTOP
www.gtop.nl/gevelbekleding.