Elektronische portier voor de bouwplaats

Artikel delen

Heras Mobile Fencing & Security komt met een draadloos plug and play systeem voor toegangscontrole en aanwezigheidsregistratie. Met een scanner (voor een toegangspas en optische vingerafdrukken) en smart box (installatiekast) registreert Heras Smart Access werknemers, gasten en onderaannemers. En dat is goed nieuws voor de uitvoerders: deze vitale doelgroep is eindelijk verlost van ellendig veel administratieve rompslomp aan de poort.
 

De bouwplaats wordt meer en meer gezien als een permanente productielocatie. Met alle veiligheidseisen van dien. Met dit systeem weet u te allen tijde – en met een druk op de knop – wie er op het terrein is en was; personeel, leveranciers, uitzendkrachten, onderaannemers en relaties. Dat is heel prettig om te weten. Denk aan de Wet Ketenaansprakelijkheid. Of bij calamiteiten. Of aan discussies over uren met onderaannemers. Heras Smart Access zorgt voor veiliger werken en voorkomt verrassingen achteraf. Buiten dat zorgt Heras Smart Access voor meer tijd op de bouw en minder administratie in de keet. Het systeem betaalt zich daarmee zelf terug.

Heras Smart Access is toepasbaar op alle poorten, slagbomen en tourniquets, ook die van derden. Nieuw ontwikkeld zijn de scanner (leest passen en of vingerafdrukken) in combinatie met de smart box (installatiekast). Heras  Smart Access wordt plug and play geleverd op de bouwplaats, is compatibel met ieder systeem en is vanaf heden te huur.

Heras
www.heras-mobile.nl/smartaccess