Knauf Insulation verhoogt productie

Artikel delen

Jean-Claude Carlin is nu honderd dagen Group CEO van Knauf Insulation en drukt zijn stempel door zijn commitment uit te spreken om de investeringen in productie voor Europa en Noord-Amerika te verhogen.
 

Jean-Claude Carlin.

 

De investeringen in productie omvatten:

  • Fabriek in het Belgische Visé, de thuisbasis van het wereldwijde hoofdkantoor, zal zijn tweede lijn starten tegen het einde van dit jaar. Daarnaast wordt de capaciteit uitgebreid om te voldoen aan de stijgende vraag naar inblaaswol.
  • Belangrijke upgrade van de lijn in het Duitse St Egidien staat gepland en zal gebruik maken van state of the art technologie die ontwikkeld is door Knauf Insulation. Uiteindelijk leidt dit tot een opwaardering van alle productielocaties van steenwol. Dit is het vervolg op een aantal eerdere belangrijke verbeteringen van de lijnen in Nova Bana, Slowakije en Skofja Loka, Slovenie in 2014 en 2015. Ook voor 2018 staat er een belangrijke upgrade gepland.
  • In Noord-Amerika wordt de tweede lijn van de productielocatie in Inwood, West Virginia, herstart om te voldoen aan de groeiende vraag van de woningmarkt en om een betere verdeling van de productie te krijgen in de regio.