Renovatieput mét reukafsluiter

Artikel delen

Bij renovatiewerkzaamheden wordt over de bestaande badkamervloer een nieuwe tegelvloer gelegd. Probleem daarbij is dat de vloerput te laag komt te zitten. Om dit te ondervangen heeft Aquaberg renovatieputten in RVS en ABS kunststof die nu mét reukafsluiters leverbaar zijn.
 

Om de renovatieput optimaal te laten functioneren, is het beter om het rooster van de bestaande vloerput te verwijderen. Aquaberg heeft nu een renovatieput met keuze uit twee kunststof reukafsluiters van ø 60 en ø 76 millimeter, zodat u altijd de juiste reukafsluiter heeft. De kunststof reukafsluiters zijn eenvoudig op de juiste hoogte af te zagen.

Op onderstaande website vindt u een instructievideo van de renovatieput met reukafsluiters. Er wordt op een doeltreffende manier gepresenteerd hoe eenvoudig de renovatieputten geplaatst worden in de bestaande vloer.

Aquaberg
www.aquaberg.nl/instructie