Diepzwart meets krijtwit

Artikel delen

Een statement maken in de keuken? Dan is Silestone Eternal Marquina een absolute blikvanger. Deze kleur is geïnspireerd op het mooie Spaanse Nero Marquina marmer, met een sterke zwarte basis waar overtuigende en intense witte details en aders naar buiten treden. Een opvallende kleur die niet alleen prachtig staat bij hoogglans witte kastjes, maar ook extra detail geeft aan bijvoorbeeld diepzwarte keukens.
 

De gepolijste versie geeft een klassieke luxe weer, en de matte Suede variant zorgt voor een meer moderne design look. De kleuren van de collectie zien er buitengewoon natuurlijk uit. De verschillende aders spelen daarbij een onmisbare rol in het eindresultaat. Het is gelukt om de aderpatronen over de gehele plaat te verspreiden, doorlopend van het oppervlak tot in de randen. Eternal is de eerste collectie van Silestone die met de N-Boost technologie wordt vervaardigd. Deze innovatie van Cosentino maakt de reiniging en het onderhoud nog gemakkelijker en zorgt bovendien voor meer kleurintensiteit en een hogere glans van het oppervlak.

Pas het toe als keukenblad, badkamerwand, tafelblad of tal van andere interieurtoepassingen. De kleur is verkrijgbaar in een glanzend gepolijste afwerking alsook in een matte Suede versie, in een jumbo formaat van 3.25×1.59m, bij uitstek geschikt voor keukeneilanden. Naast deze variant bevat de Eternal collectie nog vier andere, op exotische marmersoorten geïnspireerde kleuren.

Silestone
www.silestone.nl