In de spotlight

Producten
Artikel delen

Festool Accu schuurmachine

Wat: Accu-schuurmachines verkrijgbaar in de types RTSC 400, ETSC 125, DTSC 400
Merk: Festool
Uitgebracht: september 2017
Prijs: Verkoopadviesprijs (Basic) vanaf 281,- excl. BTW

Festool brengt drie nieuwe accu-schuurmachines op de markt: RTSC 400, DTSC 400 en ETSC 125. Geen zware kabelhaspels meer nodig, geen wirwar van kabels en niet meer hoeven te zoeken naar stopcontacten: alleen nog maar uitpakken en schuren. Dankzij de krachtige 3,1 Ah 18v-accu kunnen overal zeer snel werkzaamheden worden verricht. In combinatie met de koolborstelloze EC-TEC-motor leveren de drie accu-schuurmachines een vermogen als uit het stopcontact. Met een maximaal afnamevermogen en oppervlaktekwaliteit. Dankzij het lage gewicht van slechts 1,4 kg ideaal voor bovenhands werken en bijzonder trillingsarm.


Een groot voordeel van de accu-schuurmachines is dat de oplaadtijd een stuk korter is dan de looptijd. Als de gebruikte accu leeg is, wordt deze meteen door de opgeladen reserveaccu vervangen. Bij de Set- en Plus-variant zijn al twee accu’s meegeleverd – dit betekent een razendsnelle accuvervanging.

Accu vergeten op te laden? Geen enkel probleem. Want de accu-schuurmachines zijn ook met kabel te gebruiken. De innovatieve netadapter is standaard meegeleverd in de set-uitvoering.
Voor stofvrij werken kan een Longlife-stofzak of een stofzuiger worden gebruikt. De accu-schuurmachines zijn zowel in combinatie met de Longlife-stofzak als de stofzuigers goedgekeurd door TNO en voldoen hiermee aan wet- en regelgeving op het gebied van stofvrij werken.

De nieuwe accu-schuurmachines zijn ook voorzien van SERVICE all-inclusive na registratie. Hiermee is de gebruiker drie jaar lang beschermd tegen alle reparatiekosten inclusief vervanging van accu’s. Zelfs in geval van diefstal denkt Festool mee door de gebruiker te beschermen tegen hoge kosten. Een ander onderdeel van SERVICE all-inclusive is de mogelijkheid om de machine maximaal 15 dagen zonder risico te testen.

www.festool.nl/accuschuurmachines

BouwTotaal