Schoonmaken was nog nooit zo makkelijk

Artikel delen

Silestone keukenwerkbladen staan bekend om hun onderhoudsgemak: het materiaal hoef je nooit te impregneren. Schoonmaken is een peulenschil: even een doekje erover en klaar. Veel gemakkelijker kan het niet zou je denken? Producent Cosentino dacht daar anders over en lanceert Silestone met N-Boost technologie.

Dankzij een nieuwe behandeling wordt het materiaal waterafstotend, zijn de kleuren nog intenser en krijgt het gepolijste oppervlak een fraaie glans. Daarbij is de reiniging en het onderhoud van Silestone met N-Boost gemakkelijker dan ooit tevoren. Hoe dit kan? Silestone N-Boost verandert het materiaaloppervlak op moleculair niveau. Een heel technisch verhaal dat in de praktijk voorkomt dat er vloeistoffen naar binnen kunnen dringen. Doordat het licht door N-Boost veel beter op het Silestone oppervlak wordt weerspiegelt zijn de kleuren nog intenser en krijgen zij een uitzonderlijke glans. Uiteraard is het materiaal ook nog steeds stoot-, kras- en vlekbestendig. Plaatafmetingen in groot formaat zijn nog steeds mogelijk en het materiaal kent een veelzijdigheid in toepassing.

Silestone N-Boost wordt in eerste instantie gelanceerd met de Silestone Eternal collectie, en in de nieuwe ultra witte Silestone kleur Iconic White. In de loop van dit jaar zal de innoverende behandeling geleidelijk aan worden opgenomen in alle kleuren van het merk. Daarnaast wordt deze nieuwe technologie op alle gepolijste versies in alle diktes van de geselecteerde kleuren toegepast.

Silestone
www.silestone.nl