Twintigste editie Bouw Compleet

Artikel delen

Op 10, 11 en 12 oktober 2017 vindt de twintigste editie van Bouw Compleet in Evenementenhal Hardenberg plaats. Een driedaagse inspirerende beurs met 250 gerenommeerde bedrijven uit alle geledingen uit de bouw. Dit jaar wordt sterk ingestoken op het vergaren van nieuwe kennis, waarmee de beurs vooruit blikt op de laatste ontwikkelingen die spelen in de markt.

Combinatiebeurs

De vakbeurs wordt gecombineerd met de S.G.A. Vakdagen. Op de beursvloer ziet u vooraanstaande verfmerken, de laatste glasinnovaties, stucwerktrends, inspirerende themasessies en productpresentaties. Ook wordt dit jaar de interieurbeurs geïntegreerd in Bouw Compleet. Hiermee belooft het een beurs te worden met een groot en divers aanbod. En een vakbeurs waar een gemoedelijke sfeer heerst en waar er voldoende ruimte is om in gesprek te gaan met vakgenoten: van aannemers en architecten tot uitvoerders en woningbouwverenigingen. Bouw Compleet is hiermee de enige vakbeurs in Noord-Oost Nederland voor fabrikanten, toeleveranciers, dienstverleners en geïnteresseerden voor de gehele bouwsector.

Bekende gezichten

Naast nieuwe namen, schitteren dit jaar ook weer bekende exposanten op de beurs. Van Buuren, Raadsma en Van Dijk organiseren het jaarlijks terugkerende DRB Combi-event. Deze drie groothandelaren in ijzerwaren, gereedschappen en bouwbeslag brengen u als eindgebruiker in contact met vooraanstaande leveranciers en fabrikanten in de bouwwereld.

Kenniscentrum met aansprekende thema’s

In samenwerking met Bouwend Nederland zijn er aansprekende thema’s vastgesteld. Voor het vaststellen van de thema’s is er uitvoerig onderzoek verricht om te toetsen welke onderwerpen de bouwprofessional, in het algemeen, en de Bouw Compleet bezoeker, in het bijzonder interesse heeft. De hot topics: duurzaamheid, automatisering, MVO, ketensamenwerking, ontgroening en vergrijzing zijn concreet vertaald naar het beursprogramma. Dit kennisprogramma geeft een blik op de toekomst als het gaat om:

  • Automatisering
  • BIM
  • Circulair Bouwen
  • Duurzame inzetbaarheid
  • Innovatieve materialen en producten
  • Omgevingsmanagement
  • Technische verduurzaming
  • Tips & Tricks voor de aanbestedingswet
  • Wet/regelgeving persoonsgegevens 2018