Begin met de juiste berekening

Artikel delen

De vraag naar energiezuinige woningen neemt momenteel flink toe en daarmee ook de vraag naar betrouwbare energie-berekeningen, oplevertoetsen en bouwfysische metingen. BuildingLabel ondersteunt de aannemer, architect of de installatieadviseur met diverse diensten zoals opleidingen, (hybride) certificering en kwaliteitsbewaking, energielabeling en bouwfysische meettechnieken.

Hoe eerder u een energie-deskundige betrekt bij het bouwproces hoe eenvoudiger het is om een goed resultaat te behalen. Op Bouw Compleet in Hardenberg zijn de specialisten van BuildingLabel op de stand aanwezig om uitleg te geven over luchtdichtheidsmetingen, geluidsmetingen, ventilatiedebietmetingen, infraroodmetingen, EPC-berekeningen, energielabels en energie prestatie vergoedingen.

Als u overweegt om zelf iets te gaan doen in deze markt, dan helpt BuildingLabel u ook graag op weg. Zo biedt de organisatie cursussen aan om zelf energie prestatie adviseur te worden of om met de BlowerDoor aan de slag te kunnen. BuildingLabel is officieel dealer van het merk BlowerDoor en demonstreert op Bouw Compleet de nieuwste producten en mogelijkheden om de luchtdichtheid van een gebouw te beproeven. BuildingLabel is tevens als eerste en enige partij gecertificeerd voor de KOMO BRL 5027-1, die een betrouwbare luchtdichtheidsmeting garandeert.

Wanneer u zich aansluit als licentiehouder van BuildingLabel, profiteert u van de voordelen die certificatie en kwaliteitsbewaking bieden. U betaalt alleen voor de daadwerkelijk afgenomen keuringen, zonder hoge vast kosten per jaar of langdurige contracten. Hierdoor is het netwerk van BuildingLabel al ruim 10 jaar een begrip in de markt.


BuildingLabel
www.buildinglabel.com
Hal 1, Stand 114