Duurzame dakmembramen

Artikel delen

Sika Roofing ontwikkelt en produceert al meer dan 50 jaar hoogwaardige polymere afdichtingsbanen en systeemoplossingen voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. Dit doet het bedrijf voor verschillende type daken zoals voor scholen, ziekenhuizen, winkelcentra en bijvoorbeeld industie.

Sika Roofing oplossingen omvatten zowel standaardsystemen als maatoplossingen die tegemoetkomen aan specifieke behoeften van klanten. Zo zijn de FPO-membranen beschikbaar in verschillende kleuren, diktes en breedtes en heeft Sika systemen voor groendaken, zonreflecterende en zonne-energie efficiënte daken.

De Sika Sarnafil membranen hebben vele voordelen. Het is een compleet systeem inclsusief alle toebehoren. Het systeem is waterdicht maar beschikt wel over een goede waterdampdoorlaatbaarheid. Het materiaal is bestand tegen micro-organismen, is weekmakervrij en heeft een levensduur tot 40 jaar. Sika Sarnafil beschikt over de volgende certificaten: ATG – reactie op vuur conform EN 13501-1 – BROOF(t1) – kwaliteitsbeheer-systeem conform EN ISO 9001/14001.

Op haar website presenteert het bedrijf diverse referentieprojecten, op Bouw Compleet vertellen medewerkers van het bedrijf graag meer over de mogelijkheden.


Sika
www.sika.be
Hal 1, Stand 106