Eerste landelijk Tiny House evenement

Artikel delen

Op zaterdag 7 oktober 2017 wordt het eerste landelijk Tiny House evenement gehouden te Almere Poort: de Tiny House Nederland Jamboree van Stichting Tiny House Nederland. Naast het kunnen bekijken van minstens 15 Tiny Houses, zijn er ook inspirerende lezingen en kunnen bezoekers ideeën op doen voor de bouw van een eigen huisje op de informatiemarkt.
 

Tiny House van projectleider Marjolein Jonker.

De Tiny House Nederland Jamboree organiseert het evenement in samenwerking met gemeente Almere. Het evenement vindt plaats op het terrein van de BouwEXPO Tiny Housing te Almere Poort. De Jamboree is het slotevenement van de Grote Tiny Publieksmanifestatie die van 30 september tot en met 7 oktober gehouden zal worden.
Het evenement duurt van 10:00 tot 18:00 uur en de entree is gratis! Adres: Najadenstraat 3-5 Almere Poort. Meer weten: kijk op jamboree.tinyhousenederland.nl.