Geheel vernieuwd Ki-Kern assortiment mét FSC certificaat

Artikel delen

Het Ki-Kern assortiment is geheel vernieuwd; ruim 40 vernieuwde decors die naadloos aansluiten op de huidige trends. Uniek is dat het gehele assortiment FSC gecertificeerd is. De decors zijn ingedeeld in kleurgroepen en de kleurgroepen versterken elkaar zodat eenvoudig de juiste combinaties te maken zijn.
 

Voor de zichtbare montage zijn alle Ki-Kern Torx snelmontage kleurkopschroeven gematcht met het nieuwe assortiment. Inclusief een glansgraad die overeenkomt met de platen, uitgevoerd in RVS A4 kwaliteit. Deze kwaliteit geeft ook in gebieden met een verhoogde zoutaantasting (kust) extra veiligheid. Voor onzichtbare bevestiging is het Ki-Kern Lijmsysteem beschikbaar dat bestaat uit een Lijmkit, Primer, Tape en Cleaner.   

Het Ki-Kern assortiment beschikt over een hoge vormstabiliteit en is slijt- slag- en kras vast. Het product is eenvoudig te bewerken en te monteren en eenmaal op z’n plaats ook zeer onderhoudsvriendelijk. Het grote verwerkingsgemak opent de deur naar kleurrijke maar vooral ook creatieve oplossingen.  

Het complete assortiment wordt in FSC en met KOMO certificaat geleverd, inclusief een uitgebreide garantie van 10 jaar. Momenteel zijn 2 decors uit voorraad leverbaar in Brandklasse B. Alle overige decors zijn bestelbaar met Brandklasse B certificaat. De vernieuwde brochure, verwerkingskaarten, bestektekst, technische tekeningen en documentatie zijn te downloaden via GevelNet.nl. Hier kunt u ook eenvoudig product samples aanvragen.
 
Fetim Group
www.GevelNet.nl