Innovatie in stofvrij werken

Artikel delen

Op Bouw Compleet presenteert Dustco International haar volledige programma met accessoires voor stofvrij werken. De bekendste zijn de afzuigkap voor haakse slijpers, hakhamer kappen en de boorafzuigkappen tot een diameter van 180 mm

Daarnaast presenteert het bedrijf de laatste innovaties met betrekking tot luchtreiniging van kleine tot zeer grote ruimten. Nieuw hierbij is de B12e, een luchtreiniger met een volledig elektronische gestuurde filterbewaking die zich zelf kan kalibreren.

Ook nieuw, de WB serie: een compleet nieuw ontwikkelde lijn afzuigtafels welke leverbaar zijn in 98 cm – 198 cm en 240 cm breed met hoog afzuigvolume. Tot slot is er de P serie: een compleet nieuw ontwikkelde lijn ruimte afzuigsystemen met hoog afzuigvolume voor fabriekshallen. Dustco hoopt veel geïnteresseerden te mogen ontvangen op haar stand.

Dustco International BV
www.dustco.eu
Hal 4, Stand 435