Milieuvriendelijke spuitpleister met DUBOkeur

Artikel delen

Waarom  is Brander Crystal een betrouwbare partner  voor elk project? Door de combinatie van hoge kwaliteit en betrouwbaarheid, ook onder kritische omstandigheden. Met het DUBOkeur is het ook nog eens een heel milieuvriendelijke keuze.
 

Brander Crystal is een multifunctionele spuitpleister van uitstekende kwaliteit. Deze pleister is uitermate geschikt voor het repareren, egaliseren en afwerken van wanden en plafonds. Ook onder kritische omstandigheden. Het product voldoet aan alle wensen van de verwerker en eindgebruiker. De pleister heeft een hoge hardheid, uitzonderlijke witheid en is uitstekend reinigbaar. Daarnaast worden ook de perfecte vulling en de hoge dekking door verwerkers zeer gewaardeerd. Met de juiste structuur en uitstraling onderscheidt Brander Crystal zich al tientallen jaren in de Nederlandse bouwmarkt.
 
Brander Crystal is beoordeeld als één van de beste duurzame in de toepassing “Binnenmuur en plafond pleisterafwerking” en is hiervoor DUBOkeur gecertificeerd. Het DUBOkeur is een keurmerk dat wordt uitgegeven door het onafhankelijke Nederlands Instituut voor Bouwbiologie- en Ecologie. Het keurmerk toont aan dat het betreffende product tot de meest milieuvriendelijke producten binnen een bepaalde toepassing binnen de bouw behoort

Brander
www.brander.nl