Nauwkeurig en vonkloos zagen

Artikel delen

Panasonic presenteert de E45A5, een 18V accu lintzaag waarmee u vonkloos zaagt. Door het formaat is de lintzaag ook heel geschikt voor werken in kleine ruimtes en met de variabel in te stellen snelheid is de machine uiterst nauwkeurig.

Panasonic presenteert de E45A5, een 18V accu lintzaag waarmee u vonkloos zaagt. Door het formaat is de lintzaag ook heel geschikt voor werken in kleine ruimtes en met de variabel in te stellen snelheid is de machine uiterst nauwkeurig.

Met de compacte zaagkop kunt u prima werken in kleine ruimtes. Door een gebruiksvriendelijk en uitgebalanceerd ontwerp, kunt u zowel verticale als horizontale zaagsneden maken. Denk hierbij ook aan leidingwerk dat dicht tegen de hoeken van muren of het plafond gemonteerd zit.

Afhankelijk van het te zagen materiaal is de zaagsnelheid aan te passen. Met de lage bladsnelheid zaagt u bijvoorbeeld materiaal van RVS, op de hoogste snelheid zaagt u elektriciteitsbuizen en bijvoorbeeld waterleidingen.

De E45A5 beschikt over slijtvaste bladen voor een lange levensduur. Het stijve aluminium gietframe houdt de regelbladrotatie van de rollen in een parallelle baan zodat het blad op zijn plaats blijft. De grote geleideplaat stabiliseert het te zagen materiaal.

Kennis maken met deze nieuwe accu lintzaag van Panasonic? Bezoek Panasonic op Bouw Compleet.

Panasonic
www.panasonic.powertools.eu
Hal 4, Stand 448