Nieuwe afzuigtafel met groot volume

Artikel delen

Dustco International BV uit Winschoten brengt de WB 980 op de markt, een groot volume afzuigtafel, speciaal ontworpen voor de verhuursector. Bouwmachines, zoals stofzuigers, boor en hakhamers, zullen bij inname moeten worden gereinigd. Meestal wordt dit gedaan door perslucht, met alle gevolgen van dien, en dan rijst de vraag: waar blijft het weggeblazen stof?

Het is ook wenselijk om gereedschap wat ter reparatie wordt aangeboden voor de werkzaamheden eerst met perslucht schoon te blazen. Ook hier rijst de vraag: waar blijft het weggeblazen stof? Naar buiten blazen is niet echt een optie.

Wordt gebruik gemaakt van de WB 980, dan wordt het weggeblazen stof direct afgezogen en vervolgens opgeslagen in een stof opvang bak. Het F8 filtreersysteem wordt volledig automatisch gereinigd dmv perslucht. De luchtstroom wort vervolgens weer terug de ruimte in geblazen.

De WB980 kan met een kleine aanpassing naast het afzuigen van werkstukken ook te gebruiken als luchtreiniger voor grotere ruimten. Dit kan buiten de werktijden, volledig automatisch, gebeuren. De afzuigtafels zijn leverbaar in 98 cm – 198 cm en 240 cm breed.

Dustco International BV
www.dustco.eu
Hal 4, Stand 435