fbpx

Ontdek een veelzijdigheid aan laserinstrumenten

Artikel delen

Wemac Services is een bedrijf dat nu 5 jaar bestaat en meer dan 20 jaar ervaring heeft in de verkoop en onderhoud van meetinstrumenten en machine besturing voor in de bouw en wegenbouw. Het bedrijf is 3 jaar geleden begonnen met de import van het lasermerk “Futech” en inmiddels is een goede basis gelegd voor verdere uitbreiding van het gamma.

Er zijn ”Futech” instrumenten voor de gehele bouw, van simpele lijnlaser tot roterende lasers met groen licht en digitaal instelbaar, tevens zijn er vele tools in het programma zoals afstandmeters, temperatuurmeters en waterpassen. De instrumenten zijn via de verschillende inkoopcombinaties zoals de Zevij en Ferney te verkrijgen. Het nieuwste model is een kruislijnlaser met “dotted lines”. Een instrument dat op de gewone laserlijn zichtbare punten heeft, deze punten zijn beter zichtbaar.

Sinds augustus heeft Wemac Service het programma uitgebreid en is begonnen met het distributeur schap van het laser merk “Theis” dit is een welkome aanvulling op het reeds bestaande gamma, daar Theis instrumenten heeft voor de grond,- weg,- en waterbouw. De instrumenten hebben een hoge nauwkeurigheid en een groot bereik en gunstige prijzen, waardoor ze in de machine besturing ook goed tot hun recht komen.

Wemac Services is onlangs tevens begonnen met de distributie van machine besturing van het Duitse merk ”MOBA”. Moba is reeds langere tijd in Nederland vertegenwoordigd maar wil verder uitbreiden met de verschillende soorten machine besturing. Er zijn besturing systemen voor graafmachines, asfalteer-, freesmachines, egaliseerborden, weegsystemen voor shovels, verdichting meting voor asfalteermachines en walsen.

Wemac Services
Hal XXX, Stand XXX