Presentatie buitengevelisolatie toepassing

Artikel delen

Als producent van PIR isolatieplaten en dakbedekking is IKO prominent aanwezig op Bouw Compleet in Hardenberg. Bezoekers zullen er tal van toepassingen bewonderen, maar eentje springt er voor de internationale groep toch uit: De IKO enertherm WRAP Premium.

De IKO enertherm WRAP Premium is de ideale oplossing voor het isoleren van buitengevels. De binnenafwerking van de woning blijft behouden en diverse decoratieve afwerkingen zijn mogelijk. De WRAP Premium biedt tal van voordelen. In de eerste plaats is de eenvoud van verwerking een absolute troef voor verwerkers. Met slechts 2.77 schroeven per m² garandeert het systeem een snelle verwerking die toch nog tot 30kg/m2 belasting aankan.

Daarnaast is de de WRAP Premium ook een slank gevelsysteem. Dit heeft alles te maken met de PIR isolatieplaten van IKO. Met een Lamdawaarde van slechts 22, profiteer je van optimale Rc-waardes. Je hebt dus een minimale dikte aan isolatie nodig om de gewenste isolatiewaarde te behalen. Dit is niet alleen interessant voor nieuwbouwprojecten waar je rekening kan houden met minimale constructies. Ook bij renovatieprojecten verlies je bij het na-isoleren amper ruimte aan de buitengevel.

De afwerkingsmogelijkheden zijn divers, voor de bekleding is dan ook te kiezen uit tal van materialen (HPL, Steenachtige materialen, ALU,…) en bevestigingsmogelijkheden (lijmen, schroeven of klemmen).


IKO Enertherm
www.enertherm.eu
Hal 2, Stand 212