Presentatie gereedschapskoffers

Artikel delen

Tijdens Bouw Compleet presenteert Beaufort-Sealants het merk Plano.
Het merk is ontstaan in 1932 in een klein dorp in Illinois (VS). Voor professionals uit de hele wereld stond het al snel synoniem voor kwaliteit en innovatie. Plano wordt tegenwoordig geproduceerd in Padova, Italië.

Plano was het eerste merk wereldwijd, dat belangrijke gereedschapskoffers van polypropyleen produceerde. Dankzij dit succes, is in 1992 Plano Europa opgericht: een bedrijf dat in direct contact en in overeenstemming met de eisen van de Europese markt staat. Het productaanbod bestaat uit gereedschapskoffers, gereedschapsgordels, waterdichte koffers en een breed assortiment opbergsystemen.

Plano kenmerk zich door een goede prijs / kwaliteitsverhouding en kent een levenslange garantie. De kunststof gereedschapskoffers kenmerken zich door een zeer stevige kwaliteit en bieden meer inhoud dan vergelijkbare koffers. De lijn van TECHNICS ( gereedschapsdagers ) is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit textiel en biedt veel draagcomfort. Naast de leveringen vanuit Italië kan er ook via het magazijn te Borne geleverd worden. Hierdoor kan er snel en flexibel worden ingespeeld op de behoefte vanuit de markt.


Beaufort-Sealants
www.beaufort-sealants.com
Hal 4, Stand 443