Schuifdaken en aluminium: een specialisme

Artikel delen

Blommaert is specialist in de productie van schuifdaken. De toepassingsgebieden zijn eindeloos. Een schuifdak op een betonnen constructie voor de opslag van droge bulkgoederen tot een schuifluik in een vaste dakconstructie zodat u een optimale toegang heeft tot uw machines.

Mobiele daken hebben een dubbel voordeel. Ze kunnen tot 100% worden geopend. Dit levert tijdswinst op bij het laden en lossen van uw goederen of machines. De mobiele schuifdaken kunnen 100% afgesloten worden. De opslagplaats is dus veiliger en optimaal beschermd tegen weer en andere omstandigheden.

Blommaert staat bekend voor het leveren van een totaalpakket. “Als productieonderneming maken we onze producten steeds op maat, volledig naar wens van de klant. Hierbij zorgen we voor een totale ontzorging voor de klant. Het contacteren van studiebureaus, tussentijds overleg met onderaannemers ed. wordt steeds door ons gecoördineerd.”

Architecten, aannemers en opdrachtgevers kunnen bij Blommaert ook terecht voor bijzondere constructies in aluminium. Bordessen, isolerende omkastingen, speciale trussstructuren, leuningen, gangways,…. Blommaert en haar engineers staan klaar om samen met u de juiste oplossing te vinden voor uw project.

Blommaert werkt steevast met AlMg3. Deze legering is uiterst corrossiebestendig. Zo zijn onze daken perfect bestand tegen agressieve materialen als zout en kunstmest. Aluminium heeft veel troeven. Het is licht, flexibel en heel veelzijdig. Maar één eigenschap maakt het wel heel waardevol: aluminium is eindeloos recyclebaar! Zelfs na talloze recyclingcycli zal aluminium zijn kerneigenschappen behouden. Hiermee is dit metaal een toonbeeld van duurzaamheid.

 

Blommaert
www.blommaertalu.be