Sneldrogende kunstharsvloer voor binnen en buiten

Artikel delen

Kunstharsvloeren worden overal toegepast. Van galerijen en balkons tot winkels, horecabedrijven en gebouwen voor onderwijs, zorg, cultuur en recreatie. Maar waar de vloer ook ligt; bij renovatie  en herstel is snelheid geboden. Immers: onderbreking van productie- en logistieke processen kost handen vol geld en voor bewoners is niets zo lastig dan elders te moeten slapen omdat de galerijvloer moet drogen. Remmers presenteert een veelzijdige oplossing: QuickProtect.
 

 

QuickProtect is een kunstharsvloer die in dubbel opzicht tijd bespaart. Allereerst doordat het product makkelijk te verwerken is, wat het eindresultaat ten goede komt. Het omkeerpunt van vloeibaar naar vast gebeurt in ongeveer vijf minuten. De tweede tijdwinst komt voort uit de droogtijd: bij een temperatuur van 20 °C is de vloer na één uur alweer beloopbaar of overlaagbaar met een vervolgsysteem.

Remmers QuickProtect is breed inzetbaar. Zo kan Remmers QP Color ook worden aangebracht op epoxy of PU vloeren.  De kunstharsvloer is sterk, slagvast en kleurbestendig. Hij is chemisch belastbaar, scheuroverbruggend en goed reinigbaar.

QuickProtect is toe te passen als compleet systeem. Of het nu gaat om de QuickProtect 100 (transparant) of de QuickProtect Color (coating of gietvloer) en de QuickProtect Color Top Plus (met antislip).

Remmers levert een totaalconcept. Van advies aangaande welke vloer in welke situatie te gebruiken, tot onderhoud in bijvoorbeeld een meerjaren onderhoudsplan. Meer informatie over Remmers en QuickProtect vindt u op www.snellevloeren.nl

Remmers BV
www.remmersbv.nl