Veiligheidsschoen excelleert in comfort

Artikel delen

De nadruk bij veiligheidsschoenen ligt onmiskenbaar op optimaal beschermd werken in de bouw- en installatietechniek. Dankzij de Europese normering voldoen veiligheidsschoenen aan wettelijke eisen, onderverdeeld naar 6 niveaus van bescherming. Veiligheid is uitgangspunt nummer één, maar het comfortabel dragen van dit type schoenen is net zo belangrijk. Solid Gear introduceert daarom de Revolution Infinity veiligheidsschoen. Een ware revolutie op het gebied van veiligheidsschoenen dankzij extreme veerkracht en aangenaam comfort.

Tot voor kort waren veerkracht en comfort in wezen onmogelijk in veiligheidsschoenen, maar met de revolutionaire Solid Gear ETPU zool is dit mogelijk gemaakt. Hoe meer energie je geeft, des te meer krijg je terug. De bovenzijde met stretch- én Cordura-materiaal geeft de Revolution Infinity S3 veiligheidsschoen een ongekend ademend vermogen, ideale pasvorm en zeer grote flexibiliteit. Ook wordt in deze schoen de nieuwe NANO veiligheidsneus geïntroduceerd. Deze is 40% sterker dan glasvezel, lichter dan andere materialen en dunner dan niet-metalen neuzen. De schoen heeft daarnaast het hoogste anti-slip niveau volgens DIN EN 31640.

Dankzij de verwerking van vooruitstrevende technieken is een veiligheidsschoen ontwikkeld die met gemak de vergelijking met een topkwaliteit soepele en comfortabele sportschoen kan doorstaan. Dit wordt nog versterkt door het lage gewicht van de schoen. Toch is hij zeer sterk en gaat lang mee, waarbij de schoen in hoge mate bestand is tegen chemische stoffen en hoge/lage temperaturen. Het innovatieve product is geschikt voor vele doelgroepen binnen het bouwproces, met name voor die medewerkers die vrij veel moeten lopen in hun werk.

Solid Gear
www.solidgear.nl