“Vloercoating voor belijning met de snelheid van het licht”

Artikel delen

Op sommige plekken is het altijd druk en heerst 24 uur per dag bedrijvigheid. Een crime als er nieuwe vloerbelijning moet worden aangebracht. Na jarenlang onderzoek brengt SolidLux een innovatieve razendsnelle vloercoating op de markt. De coating is onmiddellijk na het aanbrengen volledig uitgehard én 100% belastbaar. Minimale overlast, maximale tijdwinst.

SolidLux Coating werkt met de snelheid van het licht. Letterlijk, want dit gepatenteerde coatingsysteem hardt met UV-belichting onmiddelijk uit. Ruimtes kunnen tijdens de werkzaamheden gewoon in gebruik blijven, want de nieuw aan te brengen belijning is binnen enkele minuten volledig belastbaar, zowel chemisch als mechanisch.

Een uitkomst voor openbare ruimtes, productiehallen en zelfs koel- en vriescellen. Met SolidLux voldoet iedere vloer zo snel en zonder overlast aan alle veiligheids- en arbo-eisen. Kijk op de website van SolidLux voor meer informatie en lees hier ook de succescase bij het Albert Heijn Distributiecentrum.

SolidLux
www.solidluxcoating.com