Voorkom hoogteverschillen tussen vloer- en wandtegels

Artikel delen

Het Fix Plus Tegel Levelling Systeem, ook wel tegel nivelleersysteem genoemd, voorkomt hoogte verschillen tussen vloer- en wandtegels. Het is de oplossing voor zakkende en niet gelijk liggende vloer- en wandtegels. Gebruik het Fix Plus Levelling Systeem voor een perfect vlakke tegelvloer of tegelwand.

Fix Plus tegeldragers worden gebruikt voor diverse toepassingen. Denk hierbij aan tuinterrassen, galerijen, balkons en buitenvloeren. Inclusief keramische buitentegels met een dikte van 2 cm. Daarnaast is het systeem ook erg geschikt voor technische vloeren, werkvloeren en kan met de speciale opzet stukken eenvoudig een vlonderterras worden gerealiseerd.

Door de gepatenteerde corrector kan er over een balkon met afschot zonder extra stel werkzaamheden een vlakke vloer worden gerealiseerd. De verwijderbare tabs zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten: 2, 3 en 4 mm. Hierdoor kan voor iedere specifieke situatie een geschikte voegbreedte worden gerealiseerd. De keggen zijn meerdere keren te gebruiken.

Het systeem van Fix-Plus is bestand tegen alle weersomstandigheden en voorziet in een perfecte afwatering doordat voor de voegbreedtes verschillende tabs aanwezig zijn. Het systeem werkt isolerend en is traploos verstelbaar van 30 tot 245 mm.

Fix Plus
www.fix-plus.nl
Hal 4, Stand 420