Welke multitool is geschikt voor jouw klus?

Artikel delen

“De FEIN” is inmiddels niet meer weg te denken in de bouw. In te zetten voor een verscheidenheid aan toepassingen en verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Van goedkoop tot duur en zowel op accu als op stroom. Maar welk model past er nou bij mijn klus? Bepaal het zelf en ervaar verschillende modellen van Fein op Bouw Compleet

Je bent hiervoor van harte welkom op stand 445. Het instapmodel heeft een 250W motor. Je kunt zelf kiezen of je met een sleutel accessoires wilt wisselen of met het nieuwe Starlock snelwisselsysteem. Met dit instapmodel kun je een regulier renovatie klusje prima klaren.

Wil je echter toch wat meer vermogen en 35% meer snelheid, dan is de MultiMaster 350 voor jou de beste keuze. Deze machine heeft standaard het snelwisselsysteem, waardoor je accessoires binnen 3 seconden kunt wisselen. Bovendien is de MultiMaster voorzien van een anti-vibratie systeem. Dit werkt een stuk prettiger: 70% minder trillingen en 50% minder herrie. De SuperCut 500 is de krachtpatser, welke ingezet wordt voor de zwaarste renovatie klussen, zoals het verwijderen van houtrot (tot 9 cm diep), butyleenkit/stopverf en dilatatie voegen. Vanzelfsprekend is de SuperCut ook voorzien van het bekende snelwisselsysteem en anti-vibratie.

Als je voor gemak wilt gaan, is de MultiTalent ook leverbaar op 12V en de MultiMaster & SuperCut op 18V. Dan heb je nóg meer flexibiliteit tijdens je klus! De nieuwe actiemodellen presenteert Fein ook op de beurs. Kortom; bezoek Fein op Bouw Compleet en ervaar zelf de mogelijkheden.


Fein
www.fein.nl
Hal XXX, Stand XXX