Welke noodstroomoplossing past bij uw parkeergarage?

Artikel delen

Stroomuitval – een nachtmerrie voor zowel klanten als exploitanten van parkeergarages. Onderstaande krantenkoppen maken het pijnlijk duidelijk: betaalautomaten die niet meer werken, slagbomen die dienst weigeren, verlichting die uitvalt. Maar het kan nog erger, bijvoorbeeld in het geval van brand wanneer liften buiten gebruik raken en ventilatiesystemen ermee stoppen. Dan is er niet alleen sprake van een flinke financiële schade, maar staat zelfs het welzijn van mensen op het spel.

“Auto’s vast in parkeergarage door stroomstoring (juli 2014)
“Hefboom in donkere parkeergarage handmatig verwijderd (maart 2015)”
“Zware storing maakt parkeren onmogelijk bij parkeergarage (augustus 2015)”
“Stroomstoring: gratis parkeren (maart 2016)”

Heeft u er wel eens bij stilgestaan wat de gevolgen voor uw klanten en inkomsten zijn als de stroom uitvalt? Als betaalautomaten niet meer werken, liften uitvallen, slagbomen niet meer open of dicht gaan en de verlichting het niet meer doet? Als er brand uitbreekt op een drukke zaterdagmiddag?

Welke noodstroomoplossing past bij uw parkeergarage?

Noodstroom en noodaggregaten leveren een grote bijdrage aan de veiligheid en continuïteit van uw parkeergarage. Maar welke noodstroomoplossing is geschikt voor uw garage? Welke risico’s loopt uw parkeergarage bij stroomuitval en hoe kunt u deze het beste ondervangen? Hoe zit het met de brandwerendheid? Waar en wanneer kunt u het beste een noodaggregaat plaatsen en welke risico’s brengt dit met zich mee? Dit zijn typische vragen die Brinkmann & Niemeijer Motoren u graag helpt te beantwoorden. Naast een breed assortiment kwalitatieve, betrouwbare aggregaten, bieden zij u op basis van jarenlange ervaring uitgebreid advies, toegespitst op uw specifieke organisatie en situatie.

Weten wat B&N Motoren voor u kan betekenen?

Wilt u een noodstroomoplossing realiseren, maar weet u niet goed hoe, wat of waar? Nodig B&M gerust uit voor een vrijblijvend adviesgesprek; wij zorgen niet alleen voor stroom, maar ook voor onze klanten.

Brinkmann & Niemeijer Motoren B.V.
www.bnmotoren.nl