Wilt u gereedschap testen?

Artikel delen

BouwTotaal organiseert regelmatig testmogelijkheden van elektrisch gereedschap. In samenwerking met diverse gerenommeerde fabrikanten van gereedschap ditmaal de oproep om zeven machines te testen. U kiest een machine en wij kijken of die nog beschikbaar is.

Hoe werkt het?

Indien u een machine wilt testen dan kunt u uw voorkeur kenbaar maken via redactie@bouwtotaal.nl. Geef aan welk type machine u wilt testen en vermeld uw naam, bedrijfsnaam en contactgegevens. Ook vernemen we graag waarvoor u de machine wilt gaan gebruiken.Wordt u geselecteerd, dan neemt de redactie contact met u op.

Wat vond u van de machine? Uw mening over de machine wordt gepubliceerd in een mooi artikel in BouwTotaal nummer 10, die op 20 oktober verschijnt. Na de test mag u de machine behouden.
Wees snel!

Wees snel!

Er zijn maar zeven machines die getest kunnen worden. Wij kunnen dan ook niet garanderen dat uw oproep wordt beloond met een testmachine. Mocht de machines al vergeven zijn, dan bewaren we uw gegevens voor eventuele toekomstige lezerstesten.

Welke machines?

Bosch GBH 18V-26 F Professional accuklopboorhamer, inclusief GDE 18V-16 Professional stofafzuiging. Eerste 18-volt-boorhamer van Bosch met actieve, geïntegreerde stofafzuiging. 50 procent meer slagsterkte dan het tot nu toe krachtigste EC-model en meer controle en bescherming van de gebruiker dankzij innovatieve Bosch-elektronica. Hogere ergonomie door trillingsdemping en evenwichtige constructie.

Bosch GSA 18V-32 Professional accureciprozaag met nieuwe machine-ergonomie voor comfortabel werken in elke positie. Behoedzaam: geringste trillingen in zijn klasse voor werken zonder snel vermoeid te raken. Krachtig: beste prestatie-gewichtsverhouding in zijn klasse.

 


Bosch GWS 18V-125 SC Professional haakse slijpmachine met gebruikersinterface en integreerbare Bluetooth-module voor een nog groter bedieningsgemak. De machine heeft 35 procent meer vermogen en dubbele looptijd dankzij EC-motor en krachtige accu. Efficiënt doorslijpen en slijpen bij meer arbeidsveiligheid en gezondheidsbescherming.

 Festool Accu boorhamer BHC 18 Li 5,2 Plus. De BHC 18 Li 5,2 Plus is een compacte en comfortabele accu-boorhamer. U werkt zonder inspanning ook bovenhands. De BHC heeft de beste krachtgewichtsverhouding in de 18 volt-klasse. De machine heeft trillingsdemping voor ontspannen werken en het hoogste werkcomfort in elke situatie. Er is meer vermogen beschikbaar en er is sprake van een lange levensduur door de koolborstelloze EC-TEC motor in combinatie met de hoogwaardige 18 V Lithium-ion AIRSTREAM technologie. In de Plus uitvoering is de machine standaard uitgevoerd met 2 x accupack BP 18 Li 5,2 AS, sneloplader.

Hitachi Accu boorschroefmachine DS18DBL2(WP). Deze machine heeft een hoog aandraaimoment, koolborstelloze motor, RFC functie, 13 mm snelspanboorhouder, aluminium tandwielhuis en is op 22 standen instelbaar. Compleet in HSC II koffer met 2x 5.0 Ah accu’s en lader. Deze machine is in alles revolutionair te noemen. Nog nooit eerder is namelijk zoveel kracht gerealiseerd in een 18 V accu boorschroefmachine: maar liefst 136 Nm! Bovendien uitgerust met de innovatieve RFC-technologie.

 

Accu klopboorschroefmachine DV18DBL2(WP). Deze machine heeft een hoog aandraaimoment van 136 Nm, compacte body en een koolborsteloze motor. De machine heeft RFC functie en is voorzien van een snelspanboorhouder. Hij bereikt de hoogste snelheid in zijn klasse. De capaciteit in hout is 76 mm, in steen 16 mm en in staal 13 mm. Het gewicht is 2,5 kg. De machine heeft een aluminium tandwielhuis en wordt standaard geleverd met twee accu’s. Hij is op maar liefst 22 standen instelbaar en heeft soft grip, accu indicator en led verlichting. Ook is een riemhaak voorzien. De oplaadtijd is 75 minuten.