4 Voegproblemen, 1 oplossing

Artikel delen

ProfTix introduceert VoegXpert, een nieuw product dat de vier meest voorkomende voegproblemen oplost. Het verwijdert niet alleen schimmelvlekken, maar laat het voegwerk er tevens weer als nieuw uitzien. Dankzij de preventieve werking blijven de voegen na een behandeling jarenlang vet- en vuil afstotend. Ook het permanent bijkleuren van voegen is mogelijk met VoegXpert.

VoegXpert is een product van ProfiTix, specialist in grootschalige renovatieprojecten van voegwerk. ProfTix werkt onder meer voor Van der Valk, UMC Utrecht, het Kadaster en ook het Rijksmuseum in Amsterdam behoort tot haar klanten. VoegXpert is een watergedragen product wat ook eenvoudig te reinigen is. Voegen houden hun oorspronkelijke structuur, het eindresultaat ziet er niet gecoat of geschilderd uit.

“VoegXpert is het eerste en enige product dat de vier grote voegproblemen oplost. Verweerde voegen zijn weer als nieuw, hardnekkige schimmels verdwijnen en blijven ook weg. Door de beschermende coating zijn voegen blijvend vet- en vuil afstotend. Bijkleuren kan bovendien in 8 verschillende tinten.”

“We hopen uiteraard dat veel bezoekers op Bouw Compleet naar onze stand komen, ik laat iedereen graag kennismaken met VoegXpert en de voordelen die het biedt,” besluit de heer Croes van ProfTix.

VoegXpert
www.voegxpert.nl
Hal 4, Stand 432