Accu(klop)boorschroefmachines met hoog aandraaimoment

Artikel delen

Accu(klop)boorschroefmachines worden steeds sterker. Zelfs voor veel boorwerkzaamheden heeft u geen machine met snoer meer nodig. De krachtigste 18 V accu(klop)boorschroefmachines van Hitachi hebben zelfs een aandraaimoment van 136 Nm. Volgens Hitachi is er met een 18 V accuboorschroefmachine nog nooit zoveel kracht gerealiseerd.

Drie typen accu (klop)boorschroefmachines van Hitachi moeten het werkgemak van professionals vergroten: de boorschroefmachine DS18DBL2(WP), DS18DBSL(35JR) en de klopboorschroefmachine DV18DBL2(WP). Het aandraaimoment van de DS18DBL2(WP) en klopboorschroefmachine DV18DBL2(WP) is zelfs 136 Nm. Ook zijn deze twee laatste machines voorzien van RFC functie: ‘Reactive Force Control’. Bij het ongewild vastlopen van de boor of schroefbit onderbreekt deze veiligheidsfunctie onmiddellijk de stroomtoevoer.

DS18DBL2

Accuboorschroefmachine DS18DBL2(WP) met aandraaimoment van 136 Nm

Deze accu boorschroefmachine heeft een hoog aandraaimoment, koolborstelloze motor, RFC functie, 13 mm snelspanboorhouder en aluminium tandwielhuis. Compleet in HSC II koffer met 2x 5.0 Ah accu’s en lader. De capaciteit in hout is 76 mm en in staal 13 mm.

Deze machine is in alles revolutionair te noemen. Nog nooit eerder is namelijk zoveel kracht gerealiseerd in een 18 V accu boorschroefmachine: maar liefst 136 Nm! Bovendien uitgerust met de innovatieve RFC-technologie. De machine is verder op maar liefst 22 standen instelbaar en heeft soft grip, accu indicator en led verlichting. Ook is een riemhaak voorzien. De oplaadtijd is 75 minuten.

 

DV18DBL2(WP)

Accu klopboorschroefmachine DS18DBL2(WP) met aandraaimoment van 136 Nm.

Ook deze accu klopboorschroefmachine heeft een hoog aandraaimoment van 136 Nm, compacte body en een koolborsteloze motor. De machine heeft RFC functie en is voorzien van een snelspanboorhouder. Hij bereikt de hoogste snelheid in zijn klasse. De capaciteit in hout is 76 mm, in steen 16 mm en in staal 13 mm. Het gewicht is 2,5 kg.

De machine heeft een aluminium tandwielhuis en wordt standaard geleverd met twee accu’s. Hij is op maar liefst 22 standen instelbaar en heeft soft grip, accu indicator en led verlichting. Ook is een riemhaak voorzien. De oplaadtijd is 75 minuten.

 

DS18DBSL(35JR)

Accu boorschroefmachine DS18DBSL(35JR)

Deze machine heeft een hoog aandraaimoment van 70 Nm, koolborstelloze motor, compacte body en hoge boorsnelheid. Compleet in HSC II koffer met 3 (!) x 5.0 Ah accu’s en lader. Nu met gratis derde accu 18V 5.0 Ah. Het gewicht is 1,6 kg.

Deze 18V accu boorschroefmachine met zeer compacte body is geschikt voor werkzaamheden als boor- en schroefwerk in diverse materialen, zoals hout en staal. De capaciteit in hout is 65 mm en in staal 13 mm. De machine heeft een licht bedienbare elektronische schakelaar met lange levensduur en een elektrische ‘Quick-Stop’ rem. Het toerental is traploos regelbaar. Verder heeft de machine een 13 mm snelspanboorhouder met vergrendeling, led verlichting, riemhaak en accu indicator. De oplaadtijd is maximaal 75 minuten.

Drie jaar garantie

Hitachi geeft gratis drie jaar garantie op elke machine. Dat geldt voor elke Hitachi die is gekocht bij één van de erkende Hitachi dealers. Het enige wat u hoeft te toen is uw machine te registreren bij Power Tools. De gekochte machine dient binnen 4 weken geregistreerd te zijn via www.hitachi-powertools.nl/3-jaar-garantie. Via deze site ontvangt u na registratie een Garantiecertificaat per email, dat u samen met de originele factuur dient te bewaren, teneinde deze bij een eventuele claim te kunnen overleggen. De datum van aankoop op de originele factuur is doorslaggevend.