Najaarsactie: krassen richting Winterberg

Artikel delen

De Repair Care najaarsactie bestaat dit jaar uit het COOL pakket, waarbij de koper gratis een systainer 3, een coole muts en een kraslot ontvangt. Met het kraslot kunnen mooie prijzen gewonnen worden.

De eerste prijs is een verzorgd weekend voor 2 personen naar de populaire skibestemming Winterberg. Verder maakt de koper kans op een sportief dagje indoorskiën/snowboarden voor 2 personen bij SnowWorld en kan er worden gekrast voor korting op Repair Care opleidingen!

Het COOL pakket bestaat uit:

  • 1 set DRY FLEX COOL
  • 1 koker DRY FLEX SF 2-in-1
  • 1 sample EASY Q WIPES
  • 1 sample EASY Q Nitrile wegwerphandschoenen

De actie start op 16 oktober a.s. en loopt tot en met 3 december 2017. Zelf het pakket bekijken? Bezoek de stand van Repair Care op Bouw Compleet.

Repair Care
www.repair-care.nl
Hal 4, Stand 409