Nieuwe 18 volt-zuiger: veel kracht, weinig stof

Artikel delen

Bosch breidt het 18 volt-systeem voor de vakman uit met een zeer compacte en krachtige accuzuiger: de alleszuiger GAS 18V-10 L Professional. De accuzuiger zorgt met een onafgebroken luchtstroom voor een efficiënte afzuiging.

Door de speciale Rotational Airflow wordt binnenin de stofzuiger een werveling geproduceerd, zodat het stof langzamer op de filter neerslaat. De filter wordt hierdoor gespaard en een langer optimaal zuigvermogen is gegarandeerd. De GAS 18V-10 L Professional is de enige accuzuiger op de markt van elektrische gereedschappen die deze rotatieluchtstroom en tevens een netto-inhoud van zes liter biedt. Het apparaat onderscheidt zich bovendien door een lange looptijd en zijn transparante stofreservoir die snel en eenvoudig geleegd, schoongemaakt en weer gemonteerd kan worden. De alleszuiger onderscheidt zich bovendien door een hoge luchtstroom van 24 liter per seconde. De geïntegreerde slang- en accessoire-opname evenals het gewicht van 4,6 kilogram maken het transport en het gebruik op de bouwplaats gemakkelijker.

Professionals kunnen de GAS 18V-10 L Professional als alleszuiger gebruiken en hebben alle accessoires snel bij de hand: van de spleetzuigmond en vloerzuigmond tot en met de drie verlengbuizen. Met behulp van een adapter kan de accuzuiger ook comfortabel op een elektrisch gereedschap worden aangesloten en zuigt, nog voordat het in de omgeving komt, stof direct af. De alleszuiger is gecertificeerd voor stofklasse L.

Bosch Professional
www.bosch-professional.com
Hal 4, Stand 431