‘Open Source’ valbeveiliging

Artikel delen

Bij Luchtankers B.V.is hard gewerkt aan het nog toegankelijker, gebruiksvriendelijker, goedkoper en vooral universeler maken van het Flesst valbeveiligingssysteem. Ze kunnen dat natuurlijk letterlijk en figuurlijk van de daken schreeuwen, maar hebben ervoor gekozen een stand te reserveren op de jaarlijkse Bouw Compleet beurs. Deze vindt op 10, 11 en 12 oktober plaats in Evenementenhal Hardenberg.

Het universele zit hem vooral in het verhoogde ‘open source’-karakter van Flesst. Hierdoor kan het systeem optimaal worden gemonteerd en afgestemd op elke onderliggende dakconstructie, dakbeschot en muren. Hoe dat in zijn werk gaat, laat de innovatieve onderneming graag zien op Bouw Compleetmet een uitgebreide demonstratie. Hetzelfde geldt voor het uitvoeren van onderhoud aan groene daken waar Flesst eveneens uitstekend tot zijn recht komt. Voor de zeer nieuwsgierigen onder u is er de mogelijkheid om ons systeem aan een persoonlijke test te onderwerpen.

Daarnaast informeert Luchtankers B.V. u graag over aansprekende projecten waarbij Flesst zijn dienst bewijst. Zoals het project Houthaven in Amsterdam-West waar een voormalig bedrijventerrein wordt getransformeerd in een duurzame woonwijk. Een kleine honderd woningen aan het IJ worden hier voorzien van het Flesst-systeem voor onderhoud aan onder meer zonnepanelen.

Flesst
www.flesst.nl
Hal 2, Stand 229