Rioolstandleiding renovatie, voorkom slapeloze nachten!

Artikel delen

Traditionele standleiding renovatie kan zeer veel overlast en kosten met zich meebrengen. Denk hierbij maar aan binnenstedelijke woonkolommen boven commerciële ruimten. Ondernemers worden geconfronteerd met stank- en lekkage klachten als gevolg van verouderde standleidingen. De eigenaar van het pand of de verantwoordelijk VVE wordt door de ondernemer aansprakelijk gesteld voor kostenderving en geleden schade.

Dit alles is te voorkomen door tijdig uw standleidingen te laten renoveren met S4reno HomeLiner. Het is een Liner techniek waarbij een, met 2 componentenhars geïmpregneerd, flexibele polyester kous in een bestaande leiding wordt ingebracht. De Liner wordt uitgehard tot een constructief sterke kunststof buis. Met deze techniek voorkomt u hak- en breekwerk, overlast wordt tot een minimum beperkt. Bewoners hoeven niet thuis te zijn voor het aanbrengen van een S4reno HomeLiner omdat de werkzaamheden van buitenaf en vanaf het dak uitgevoerd worden.

Van der Velden Rioolrenovatietechnieken heeft deze innovatieve relining techniek voor binnenhuisriolering ontwikkeld en verfijnd en levert u deze, als enige in Nederland met KOMO certificaat. S4reno HomeLiner is ontwikkeld en getest (DiBT, KIWA) voor een levensduur van minimaal 50 jaar.

Van der Velden, de grootste riooldienstverlener van Nederland, is een familiebedrijf met meer dan 500 werknemers en 17 vestigingen in Nederland. Kwaliteit, betrouwbaarheid en transparant zijn de kernwaarden van ons bedrijf. Meer informatie over leidingrenovatie, Van der Velden en alle ander rioleringsdiensten kunt u vinden op de website van het bedrijf. Hierop zijn ook filmpjes te zien met relining technieken en andere diensten.

Van der Velden
www.vandervelden.com