Snel verdiend

Ondernemen
Artikel delen

Snel Verdiend: subsidie- en financieringsadvies

Subsidie: wat zijn de mogelijkheden en komt mijn bouwonderneming er ook voor in aanmerking? En als ik er voor in aanmerking kom, welke wegen dien ik dan te bewandelen om ook daadwerkelijk gebruik te kunnen maken van een regeling?

Mijn collega Frank Kerkhof van Alfa Accountants en Adviseurs voorziet de lezer van BouwTotaal van praktische informatie en advies als het gaat om fiscaliteit. Als adviseur van Alfa Consultants is mij gevraagd u de komende tijd te informeren over actualiteiten en interessante subsidie- en financieringsregelingen voor de bouwsector. Leest u mee? Ik zal ons eerst even voorstellen.
Alfa Consultants is de corporate finance praktijk van Alfa Accountants en Adviseurs. Ons landelijke team van specialisten wordt lokaal ingezet. Het team houdt zich bezig met fusies & overnames, waardebepaling, financiering en subsidieadvies. Wat subsidies betreft: Wist u dat ruim de helft van de bedrijven die recht heeft op subsidie, daar geen gebruik van maakt? Vaak omdat bedrijven de mogelijkheden niet kennen of geen tijd hebben voor de (lastige) aanvraag. Onze adviseurs zijn thuis in uw sector, kennen de mogelijkheden en helpen u graag verder. Maak gebruik van geld waar u recht op heeft!

Wij inventariseren uw kansen en mogelijkheden op het gebied van subsidies en verzorgen het hele traject van A tot Z. Maar denk bijvoorbeeld ook aan het toetsen van uw offertes en plannen op subsidiekansen en fiscale mogelijkheden. Hoe eerder u een adviseur in de arm neemt bij uw investeringsplannen, hoe beter. Zeker bij complexe projecten met veel wet- en regelgeving. Met een stappenplan kunt u de subsidiekansen en fiscale mogelijkheden optimaal benutten. Ook het voorbereiden en indienen van subsidieaanvragen en aanvullende andere vormen van financiering kunt u aan onze adviseurs overlaten.

De bouwsector is een belangrijke pijler onder de Nederlandse economie. De overheid stimuleert ook uw sector met subsidie op het gebied van scholing en training, product- en procesontwikkeling, modernisering, investeringen en samenwerking met andere ondernemers. De overheid subsidieert onder meer milieuvriendelijk werken, investeringsactiviteiten en energiebesparing. Alfa Consultants is bekend met veel subsidie- en financieringsvormen.

Zoals aangegeven: In deze rubriek zal ik u de komende tijd informeren over actualiteiten en interessante subsidie- en financieringsregelingen voor de bouwsector. Heeft u vragen op het gebied van subsidie of financiering? Over de onderwerpen waarover ik schrijf of anderszins? Stel ze gerust, ik hoop van u te horen!

Jorian Blom
Adviseur Alfa Consultants
jorianblom@alfa.nl

BouwTotaal