Stedelijk gebied en waterbeheer: 10 maatregelen

Artikel delen

Als land achter de dijken is watermanagement natuurlijk geen nieuwe thema in Nederland. Wel wordt het onderwerp door verschillende factoren telkens voorzien van nieuwe hoofdstukken. Denk aan klimaatverandering, duurzaamheid en innovatie waardoor verbeterde oplossingen worden gepresenteerd. 

Hoe gaan we om met waterbeheer in stedelijk gebied, welke maatregelen zijn te nemen tegen wateroverlast? Wavin presenteert 10 te nemen maatregelen in een aantrekkelijk vormgegeven whitepaper.

In het whitepaper ‘de rol van stedelijk regenwaterbeheer bij het bouwen van een duurzame klimaatbestendige stad de rol van stedelijk regenwater beheer bij het bouwen van een duurzaame klimaatbestednige stad’, wordt vervolgens op een toegankelijk manier verder ingezoomd op het onderwerp.

Beide whitepapers zijn hier en ook hier gratis te downloaden.