Stijlvolle afwerking voor inloopdouches

Artikel delen

Naadloos, elegant en handig: wedi was tot nu toe al bekend vanwege haar verwerkingsvriendelijke en waterdichte systeemcomponenten onder de tegel maar nu breidt ze haar portfolio uit en presenteert met Fundo Top voor het eerst een montageklaar oppervlak.

Fundo Top is een nieuwe esthetische oplossing voor wedi douchevloerelementen. Het vormt een hoogwaardig alternatief voor de traditionele tegels. Het element is in één stuk en zonder voegen vervaardigd van robuust mineraal materiaal met een dikte van slechts 6 mm. Fundo Top is snel en eenvoudig te installeren zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit of waterdichtheid en vormt de perfect passende aanvulling van de wedi Fundo douchevloerelementen Primo, Riolito neo en Plano. Toekomstige eigenaren van de nieuwe badkamer zullen genieten van het maximale comfort.

Het materiaal is namelijk antibacterieel, vuilafstotend, slipremmend en eenvoudig te reinigen. Leverbaar in vier kleuren; antraciet, wit, beige en lichtgrijs. Wedi Fundo Top is nu ook als totaalpakket beschikbaar met naast de Fundo Top, het Fundo inloopdoucheelement, afdekrooster, gootafvoer en de onbetwiste toplijm en afdichtmiddel, wedi 610.

Wedi

www.wedi.nl