fbpx

Groots in klein werk

Artikel delen

Vooroordeel over de kracht van 10,8V? Dat verdwijnt zodra je met deze nieuwe 10,8V machines met uitwisselbare schuifaccu werkt. Ze ogen als een 18V machine, maar dan een paar maatjes kleiner. Laat je ook overtuigen.

10,8 V machines blijken toch een dingetje te zijn in de bouw. Er bestaan diverse vooroordelen over prestatie, accuduur en kracht. Terwijl het bijzonder praktische en goede machines zijn. Want de techniek gaat altijd verder.

Bewezen technieken toegepast in CXT

In de nieuwe 10,8 V CXT productlijn van Makita komen een aantal zaken samen die de andere Makita’s ook goed voor elkaar hebben. Zo is de staafaccu vervangen door de succesvolle Makita schuifaccu. Mét laadindicator. De nieuwe lader is voorzien van luchtkoeling waardoor de oplaadtijden korter zijn. En de accu’s hebben meer tankinhoud gekregen: 2,0 Ah. Of 4,0 Ah voor die machines die meer stroom vragen, zoals de boorhamer of decoupeerzaag.

Kijk ook op de speciale website: www.makitacxt.nl

 

Meer mogelijk met BL-motor

Ook naar kracht is gekeken. Zo creëert de toepassing van borstelloze motoren nieuwe mogelijkheden. Velen hebben zich inmiddels verbaasd over hun indrukwekkende prestaties. En last but not least, ook de vormgeving is sterk verbeterd. Deze compacte, professionele machines ogen als een 14,4 V of 18 V machine alleen dan een paar maatjes kleiner.

CXT in de praktijk

Aan de slag met CXT: in onderstaande video delen 4 professionals hun ervaringen.

 

Maak kennis met CXT

CXT productlijn dekt jouw basisbehoefte. Simpel. In totaal zijn er 20 CXT machines te verkrijgen én er komen nog veel meer aan. Maar wanneer gebruik je nu 10,8V? Bekijk onderstaande video. Meer video’s over de CXT productlijn zijn hier te vinden op het YouTube kanaal van Makita.

Makita
www.makitacxt.nl