Knauf en NXtv krijgen jongeren wél aan het stukadoren!

Artikel delen

Knauf introduceert in samenwerking met NXtv het online tv-programma StucMasters. In dit programma strijden vier stukadoors om de titel van ‘StucMaster 2017’. In elke uitzending wordt aandacht besteed aan de diversiteit van het beroep stukadoor: wat moet je allemaal kunnen om een professionele stukadoor te zijn? StucMasters laat heel Nederland zien hoe prachtig het stukadoorsvak is!

Er is een serieus tekort aan stukadoors en dit zal in de toekomst alleen maar toenemen. Het stukadoorsvak leeft niet echt onder jongeren die voor een beroepskeuze staan. Daarnaast moet er hoognodig iets veranderen aan het imago van stukadoors. Het zijn namelijk stoere vakmannen die van elke muur of plafond een kunstwerkje kunnen maken. Dat moet gaan leven vinden Knauf en NXtv. En daarom hebben ze samen iets vernieuwends bedacht: StucMasters. Een interactieve online tv-serie waarin vier stoere vakmannen het tegen elkaar opnemen en hun vakmanschap als stukadoor laten zien.De mooie en enthousiaste Bobbie Bodt presenteert deze challenge en laat de mannen zweten op uitdagende opdrachten.

Aflevering 1


StucMasters wordt uitgezonden op NXtv, een gloednieuw en innovatief online tv-kanaal dat zich helemaal richt op jongeren. Met het uitzenden van programma’s over de wereld van techniek informeert en enthousiasmeert NXtv de nieuwe generatie. Het geeft hen direct de mogelijkheid om vanuit de video meer informatie te verkrijgen over opleidingen.De eerste aflevering is op 26 oktober uitgezonden, afgelopen week is aflevering 2 live gegaan. Voor meer informatie: Knauf.nl/stucmasters.

Aflevering 2