Minder ondernemerszorgen door betaling in 1 uur

Artikel delen

Afgelopen woensdag is PayFix gelanceerd. Doelstelling: het wegnemen van zorgen over te lang uitstaande facturen. Hoe? PayFix ontwikkelde slimme software waardoor binnen 1 uur wordt betaald.

Betalingstermijn in dagen, sector bouwnijverheid.

De Nederlandse economie groeit en ook de bouw is helemaal terug uit de crisis. Uit de laatste Graydon Barometer Betaalgedrag (8 november ‘17) blijkt dan ook dat de gemiddelde betalingstermijn van bedrijven daalt. Toch is deze in Nederland nog steeds langer dan 40 dagen en voor veel MKB en ZZP ondernemers is dat te lang. PayFix is gestart om die grote zorg van veel MKB en ZZP ondernemers weg te nemen. Met een nieuwe vorm van factoring; persoonlijke service en een slimme applicatie helpen
ondernemers om hun facturen binnen 1 uur betaald te krijgen.

MKB en ZZP ondernemers ontzorgen

CEO Tony Campbell: “Wij willen de grootste zorg van veel ondernemers wegnemen: facturen betaald krijgen. Factoring is eigenlijk de enige, logische keuze om geen zorgen over cashflow te hebben. Op zich bestond dat natuurlijk al. Het wordt alleen vaak veel te complex gemaakt en onze klanten (en wij) wilden af van die ingewikkelde procedures. Die kennis en ervaring hebben we verwerkt in onze PayFix applicatie. Overigens zonder het persoonlijke contact met onze klanten te verliezen. Als enige in onze branche hebben we namelijk dagelijks meerdere account-managers onderweg die onze relaties bezoeken. We ontzorgen ondernemers tenslotte ook door de betaling te verzekeren, zelfs als een opdrachtgever failliet zou gaan.”

PayFix applicatie

Het hart van PayFix is een slimme applicatie waarmee ondernemers facturen kunnen uploaden en direct, geautomatiseerd kunnen laten uitbetalen. Campbell: “De software is ontwikkeld op basis van onze ervaring met MKB en ZZP ondernemers. Zij hebben vaak geen grote administratie-afdeling en zijn dus zeer afhankelijk zijn van een goed verloop van het facturatieproces. Wij merken dat ook hun opdrachtgevers geholpen zijn bij een vlekkeloos, geautomatiseerd proces. Ondernemers willen nu eenmaal, zeker in deze tijd, veel liever bezig zijn met het ondernemen zelf en geen kansen missen.”

Meer weten: www.payfix.nl