Nieuwe accu vlechtmachine

Artikel delen

Spero presenteert de nieuwe accu vlechtmachine met 2 x 12,8V Li-ion accu’s en accu extender. Dit product is het ideale gereedschap voor het automatisch vastknopen van vloerverwarmingsbuizen op betonstaalnetten, vlechten van wapeningkorven en het vastbinden van diverse materialen met staaldraad. Met deze vlechtmachine kan elke ijzervlechter en vloerverwarming monteur met één druk op de knop een snelle en effectieve knoopverbinding maken.

De vlechtmachine is te bestellen met of zonder een haakneus. Een haakneus wordt veelal gebruikt om knoopverbindingen te maken tussen de vloerverwarmingsbuis en een betonstaalmat. De haakneus op de machine tilt de staalmat iets van de vloer om snel en efficiënt te vlechten.

Met de bijgeleverde accu extender kan het gewicht van de vlechtmachine 400 gram lichter worden gemaakt. De accu wordt hierbij met een clip aan de broekriem bevestigd en de extender wordt in de accu aansluiting van de machine geklikt. De intensiteit van de knoopverbinding is eenvoudig in te stellen met een + of – knop bovenop de machine.
De accu vlechtmachine maakt +/- 260 knoopverbindingen met 1 rol Spero staaldraad. Het gegalvaniseerde draad wordt geleverd voor slechts €69,- excl. Btw per 20 rollen. De SPVM01 wordt compleet geleverd in koffer met: 2 Li-ion accu’s, accu extender, oplader, 1 rol vlechtdraad, kniptang en Nederlandse handleiding.

Spero heet u welkom in haar showroom voor een technische instructie. Online de Spero accu vlechtmachine kan natuurlijk ook. In koffer voor de vanaf prijs van €395,- excl. Btw.

Breinburg Trading BV
www.spero.nl