Retail verbouwing: door snelheid minder omzetderving

Artikel delen

La Place is de nieuwe eigenaar van de achttien snelwegtoko’s van AC-Restaurants. Al deze AC-restaurants worden verbouwd tot eigentijdse La Place vestigingen. Belangrijk bij de verbouwing zijn kwaliteit en snelheid.

Snelheid staat voorop

Faay panelen zijn eindbeplating, spouwvulling en stijl- en regelwerk in één, wat zorgt voor een snelle (en dus kostenefficiënte) montage. Bij het plaatsen van de panelen zorgen de verbindingsveren voor het onderlinge verband en voor de koppeling met vloer en plafond. De panelen kunnen zo een voor een eenvoudig en snel geplaatst worden. De snelheid in de verbouwing was een vereiste. Dit is gunstig voor de doorlooptijd en bijbehorende bouwkosten, maar vooral ook voor de omzet van La Place. Hoe sneller er gebouwd wordt, des te eerder is de La Place vestiging weer draaiende.

Met FAAY-wanden bouw je ‘slimmer’

De verbouwing van de achttien snelwegtoko’s van AC-Restaurants tot La Place vestigingen is nogal een operatie. Belangrijk bij de verbouwing is kwaliteit en snelheid. Dit alles wordt bereikt met heldere uitgangspunten en afstemming van de werkzaamheden vooraf. En natuurlijk met transparantie, korte lijnen, duidelijke afspraken, flexibiliteit en goed overleg tijdens de uitvoering. Om de verbouwing snel gerealiseerd te krijgen is gekozen voor de scheidingswanden VP70 van Faay.

Duurzame keuze

De 40 cm brede en 70 mm slanke VP70 panelen zijn gemaakt van bio-based materiaal en hebben een massieve kern van vlasscheven en een toplaag van gipskarton. Daardoor zijn ze brandwerend, geluidwerend en thermisch isolerend. En schroefvast: uitermate geschikt dus voor het monteren van zware elementen aan de wand in het La Place interieur.
Faay

Faay
https://www.faay.nl/vp70/