Smartphone warmtebeeldcamera? Extra korting voor nieuwsbrief abonnees!

Artikel delen

Deze handige musthave warmtebeeldcamera’s van FLIR zijn ideaal voor allround metingen. Denk hierbij aan het lokaliseren van vloerverwarming en het vinden van warmtelekken, koudebruggen, vochtplekken en lekkages. Je kunt er zelfs in het donker je huisdier mee vinden in de tuin. 

Kortom de mogelijkheden met deze innoverende warmtebeeldcamera’s zijn eindeloos. Sluit de FLIR ONE aan op je smartphone of tablet, installeer de vernieuwde FLIR ONE app en je kunt direct aan de slag. Achteraf de foto’s bewerken of een rapportage maken doe je met FLIR Tools wat je zowel op je PC als app op je mobiele apparaat kunt installeren.
 

 
Er zijn verschillende modellen te verkrijgen voor Android en iOS devices. Alle modellen zijn voorzien van FLIR’s gepatenteerde MSX technologie, die een zichtbaar beeld met een thermisch beeld combineert. Het eindresultaat is een beter, scherper beeld, dat helpt bij het verbeteren van de algemene kwaliteit en leesbaarheid wanneer u dat het meest nodig heeft. De FLIR ONE PRO heeft o.a een betere resolutie en extra functies. Bij warmtebeeldcamera.nl zijn alle modellen van de FLIR ONE online verkrijgbaar.  Wil je meer informatie over de FLIR ONE of andere warmtebeeldcamera’s, neem contact met ons op via telefoon of chat op onze website en wij staan je graag te woord. 
 
Als abonnee van de nieuwsbrief ontvang je een leuke korting op warmtebeeldcamera.nl Gebruik hiervoor kortingscode BOUWTOTAAL. Wees er snel bij want de kortingscode is beperkt geldig. Nog geen lid van de gratis Bouwtotaal nieuwsbrief? Schrijf je hier in.

FLIR
www.warmtebeeldcamera.nl