Terrasoverkapping van de toekomst

Artikel delen

De Pallazzo XL AVENTA brengt nationaal en internationaal verwondering teweeg. De terrasoverkapping met geïntegreerde schuifwand is een bijzonder ontwerp dat door Pallazzo op de markt wordt gebracht. Deze innovatieve ontwikkeling past niet alleen bij moderne architectuur maar sluit ook perfect aan bij traditionele ontwerpstijlen.

Dankzij de geïntegreerde schuifwand is er geen (opbouw) bovenrail zichtbaar. De schuifrail is in de goot verwerkt waardoor er een strakke en unieke bouwlijn zonder opbouwrail voor de schuifdeur ontstaat. De innovatieve terrasoverkapping biedt ruimschoots mogelijkheden voor mensen die hun woning willen uitbreiden met een tweede woonkamer midden in het groen. De overkapping is beschikbaar in twee designs; Een afgeronde of een rechte goot zorgen voor een strakke en hedendaagse uitstraling. Of het nu gaat om een moderne nieuwbouwwoning, een traditioneel huis of karakteristiek pand, deze designs spelen perfect in op de diverse ontwerpstijlen. De inwendige gootversterking biedt de mogelijkheid om grote vrijdragende overspanningen te maken.

Alle terrasoverkappingen van Pallazzo zijn voorzien van het vereiste CE 9010-10 certificaat en zijn ontwikkeld met verdekte afwatering en volledig weggewerkte bevestigingsmaterialen. Bovendien wordt er veel aandacht besteed aan het coaten van de producten. Alle producten van Pallazzo zijn Qualicoat gecertficeerd en hebben 10 jaar verzekerde garantie. Tijdens Polylcose in Gent en R&T in Stuttgart kunt u zelf kennis maken met het unieke design van de XL Aventa.

AluK
www.aluk.com