fbpx

Werken onder alle omstandigheden

Artikel delen

Jezelf kleden voor de kou is net als het bouwen van een huis; je start met de fundering. De baselayers van Snickers Workwear zijn ontworpen vanuit de doelstelling de ultieme eerste laag te zijn. Een laag die je warm en comfortabel houdt met ademende materialen voor ventilatie en vochtafvoer op de juiste plekken.

De naadloze designs zijn voorzien van 37.5 ventilerende vezels, polyamide en merino wol en sluiten aan bij verschillende werkzaamheden in koude werkomstandigheden. De geavanceerde baselayers horen bij drie verschillende families om aan te sluiten bij verschillende koude klimaten en verschillende mate van werkintensiteit.

LiteWork – voor extra actieve prestaties
Baselayer kledingstukken uit de LightWork familie zijn voorzien van 37,5 technology en geschikt voor actief werk waarbij ventilatie en vochttransport prioriteit zijn.

Flexiwork – een geëvolueerde klassieker
De populaire XTR-lijn leeft voort in dit ontwerp met verbeterde functionaliteit. De geavanceerde patronen bieden gevarieerde warmte op verschillende plekken en ventilatie daar waar je het nodig hebt.

Flexiwork wol – wanneer extra warmte nodig is
De combinatie van wol voor warmte en polyamide voor slijtvastheid maakt deze baselayers warm en ventileren, terwijl ze ook lang mooi blijven. De items zijn voorzien van zachte wollen teddy op de plekken waar je extra warmte nodig hebt.

“De 37.5 vezels maken gebruik van bewezen techniek als het gaat om vochttransport en klimaatbeheersing. De vezels zijn van nature geurbestendig, dit betekent dat gebruikers comfort en warmte kunnen ervaren, terwijl ze nog steeds fris zijn op het werk. De kledingstukken zijn vooral geschikt voor intensief werk waarbij het vermogen om overtollige warmte af te voeren belangrijk is” aldus Henry Lundberg van Snickers Workwear.

Snickers Workwear
www.snickersworkwear.nl