fbpx

Nieuwe stofzuigers Hitachi

Artikel delen

Er komt nogal wat stof vrij als je met gereedschap werkt en dat is niet goed voor je. Hitachi laat je stofvrij werken en introduceert nieuwe stofzuigers.

Hitachi introduceert 2 universele L-klasse nat- en droogstofzuigers met kunststof kuip (RP250YDL) of inox kuip (RP300YDL) met een inhoud van resp. 25 of 30 liter. Deze 1.000W stofzuigers hebben een ingebouwd stopcontact, zodra de aangesloten machine (max. 2.600 W) ingeschakeld wordt, slaat de stofzuiger automatisch aan. Deze typen hebben een blaasuitgang die op de meegeleverde slang kan worden aangesloten om de machine als een eenvoudige blazer te gebruiken. Het opzuigen van vloeistoffen stopt automatisch als het reservoir vol zit.

De standaarduitrusting accessoires is zeer uitgebreid, diverse mondstukken maar ook extra stofzakken (fleece of PE) om fijnstof op vangen.

Meer informatie: www.hitachi-powertools.nl