fbpx

Optimaal verwerkbare lijmblokken

Artikel delen

BIA presenteert Vuilwerken Lijmblokken, ook wel Handzame Lijm Elementen genoemd. De blokken zijn te verwerken met de bekende lijmgereedschappen en gemakkelijk te knippen en eenvoudig af te werken.


De lijmblokken zijn toe te passen voor binnen- en buitengevels en beschikken over een verminderde scheurvorming. Lichtbeton 15N/mm2 ten behoeve van (dragende) binnenmuren en scheidingswanden en grindbeton 20 N/mm2 ten behoeve van binnen- en buitenmuren, funderingen en kelders.

Ook de weersgevoeligheid tijdens de verwerking is minimaal. Als het gaat om brandveiligheid gelden de volgende normen:

  • 100 mm > 90 minuten bij dragende en niet dragende wanden
  • 150 mm is 120 minuten bij dragende wanden
  • 150 mm is 180 minuten bij niet dragende wanden

Met modern uitgeruste fabrieken, beschikt BIA over een enorme productiecapaciteit. Zowel kleine als grote partijen kunnen naast elkaar worden geproduceerd. De hoge productiviteit, in combinatie met korte lijnen binnen onze organisatie, maken het mogelijk snel beslissingen te nemen. Onze klanten profiteren daarvan middels korte levertijden en duidelijke afspraken.

Meer informatie over het productaanbod vindt u op www.bia-beton.nl