Siniat Nederland lanceert Revit plug-in voor BIM

Artikel delen

Siniat wil haar partners niet enkel voorzien van de juiste materialen en oplossingen, maar stelt ook haar deskundigheid en technische expertise ter beschikking. Het bedrijf ontwikkelde een unieke plug-in ontwerpen die u helpt bij het maken van de juiste systeemkeuze voor uw project. De Revit plug-in is een krachtige tool voor het plannen, ontwerpen, bouwen en beheren van gebouwen. U vindt snel en makkelijk de juiste oplossing door zelf te kiezen parameters. U zoekt, vindt en plaatst een systeem helemaal binnen Revit en hoeft niets meer op te zoeken in losse documenten of op websites. Ook het apart downloaden van Revit-files is niet meer nodig en u werkt nooit met verouderde informatie.

De voordelen van BIM

BIM modellen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de bouwwereld. Het werken met BIM biedt dan ook tal van voordelen voor alle partijen die betrokken zijn bij het bouwproces. Doordat men één digitaal model gaat creëren alvorens over te gaan tot de uiteindelijke bouw, wordt er behoorlijk wat tijdwinst gerealiseerd. Bouwconflicten kunnen voorafgaand digitaal gedetecteerd en opgelost worden, wat naast tijdbesparing uiteraard ook bijhorende faalkosten verlaagt.

Sneller naar de juiste BIM oplossing

Siniat is al enige tijd actief met BIM en stelt al een aantal jaar Revit objecten ter beschikking op BIMobject.com. Maar vanaf 1 februari 2018 introduceert Siniat een unieke plug-in. De plug-in maakt het mogelijk dat hetgeen u zoekt, meteen is te vinden binnen Revit. U vindt zodoende snel en makkelijk de juiste oplossing door zelf te kiezen parameters. U zoekt, vindt en plaatst een systeem helemaal binnen Revit en hoeft niets meer op te zoeken in losse documenten of op websites. Een nog snellere weg naar de juiste oplossing.

Maak gebruik van Siniat Revit-objecten door ze te downloaden op www.siniat.nl/bim
Voor meer informatie en technische ondersteuning voor BIM, neem contact op me de support afdeling via bim@siniat.nl

Siniat
www.siniat.nl