Drie sterke merken werken samen voor u

Artikel delen

Bouwen met zo min mogelijk gedoe, dat klinkt u vast als muziek in de oren. Daarom hebben drie topmerken in de bouw, Gebr. Bodegraven, fischer Benelux en tremco illbruck, de handen ineen geslagen. Zodat u één totaaladvies krijgt als het gaat om verbinding, verankering en luchtdichting. Bij wie van de drie u ook binnenkomt: u krijgt er de kennis van de andere twee zomaar bij!

De Kracht Van De Combinatie noemen we dat al sinds we er jaren geleden mee begonnen. En als we de vele positieve reacties van onze klanten mogen geloven, dan levert deze samenwerking u een hoop tijdwinst op en vermindert het de faalkosten. Logisch, want in plaats van dat u zelf alle specificaties naast elkaar moet leggen, zijn in ons gezamenlijk advies alle producten optimaal op elkaar afgestemd.

De nauwe samenwerking tussen de technisch adviseurs van Gebr. Bodegraven, fischer Benelux en tremco illbruck levert nog veel meer voordeel op dan slimme adviezen alleen. We reageren namelijk ook snel op productinnovaties bij elkaar. Zo heeft Gebr. Bodegraven onlangs een nieuwe hoek ontwikkeld op basis van een plug van fischer. En past tremco illbruck daar ook direct het afdichtingsadvies op aan. Wij helpen u om de vertaalslag te maken van theoretische bestekken naar praktijkoplossingen. We leveren dus niet alleen de materialen, maar laten ook zien hoe u ze op de beste manier verwerkt.

Meer weten over De Kracht Van De Combinatie? Neem contact op via info@dkvdc.nl.