Ritchie Bros. neemt Volvo L110H in gebruik

Artikel delen

Ieder jaar doen honderden bieders mee aan Ritchie Bros. veilingen in Moerdijk om materieel te kopen. Maar eens in de zoveel tijd heeft het veilinghuis zelf ook machines nodig. Vandaag naam het Moerdijkse Operations team een prachtige nieuwe Volvo L110H in ontvangst.

De krachtige shovel, geleverd door SMT Benelux, vervangt een L120E en zal worden ingezet om te assisteren bij het laden en lossen van materieel dat in aankomende veilingen verkocht wordt.

De nieuwe wiellader mag meteen aan het werk, want deze week is er veiling in Moerdijk waarbij ruim 2,200 machines, trucks en andere items zonder minimumprijs verkocht worden aan bieders uit de hele wereld. Iedereen is welkom om mee te doen of om te veiling te bezoeken. Ritchie Bros. houdt jaarlijks vijf grootschalige materieelveilingen in Nederland.

Kijk voor meer informatie op www.rbauction.nl/moerdijk.